Mail ons: [email protected]

Veel gestelde vragen

Kan de lay-out van de website aangepast worden naar mijn eigen wensen?
Indien er gekozen wordt voor templates, is de basis van de website min of meer vastgelegd. Desalniettemin is er veel mogelijk wat betreft het aanpassen van de lay-out. Denk hierbij aan logo, lettertypes, kleuren, … . Daarnaast krijgt u 4 extra ‘customise’ uren voor het handmatig aanpassen van het design (maatwerk). Hiermee kunt u dingen laten veranderen die eigenlijk niet ondersteund worden binnen het betreffende design, maar wij toch mogelijk maken, door aanpassingen te doen in de code. Na deze 4 uur zal het uurtarief gelden. Dit wordt altijd van tevoren aangegeven.

Leveren jullie ook volledig maatwerk?
Voor veel bedrijven is het zeer interessant om met vooraf gemaakte designs te werken. Echter, sommige bedrijven hebben behoefte aan een website die ‘from scratch’ gebouwd wordt. Redenen hiervoor kunnen zijn meer exclusiviteit of specifieke functionaliteiten die lastig in te bouwen zijn bij bestaande designs. Ook voor maatwerk bent u bij Webvantage op het juiste adres. Wij gaan uitvoerig met u in gesprek, vragen goed door, zodat wij de kern van uw behoefte zeer goed begrijpen. Op basis hiervan helpen wij u bepaalde keuzes te maken met betrekking tot uw website. Zodra we er uit zijn hoe de website precies vormgegeven moet worden, gaan wij hiermee aan de slag.

Wordt de website voor mij gevuld met inhoud?
Als u ons de tekst in een word-document en de afbeeldingen van te voren aanlevert, zorgen wij ervoor dat bij oplevering de pagina’s gevuld zijn. Zo krijgt u een gebruiksklare website van ons.

Kunnen jullie voor mij de inhoud leveren?
Dat kan, tegen een gepaste meerprijs. Wij zullen dan met u in overleg gaan over uw doelstellingen e.d. en de inhoud voor u schrijven.

Kan ik zelf ook wijzigingen aanbrengen?
U krijgt van ons een account, waarmee u kunt inloggen op het CMS-systeem. Hiermee kunt u onder andere zelf pagina’s maken, berichten plaatsen, inhoud wijzigen en media toevoegen.

Ik wil alles uitbesteden. Tussentijdse wijzigingen, bijvoorbeeld tekst aanpassingen, wil ik ook door jullie laten doen. Kan dat?
Ja, dat kan. Voor tussentijdse wijzigingen, hanteren wij ons standaard uurtarief.
Wilt u alles permanent uitbesteden? Dat kan met een SLA (Service Level Agreement) op maat. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij zullen u dan een passend voorstel doen.

Kan de website uitgebreid worden met bijvoorbeeld een webshop?
Dit is zeker mogelijk. Indien dit gewenst is, kijken wij met u naar de mogelijkheden.

Kunt u een voorbeeld geven van een premium lay-out?
Jazeker, bekijk dan ons portfolio. Uiteraard leveren wij lay-outs in alle soorten en maten, afhankelijk van de voorkeuren van de opdrachtgever en het doel van de website.

Ik heb al een domeinnaam met e-mail en hosting.
Dat is geen enkel probleem. Wij verhuizen uw domeinnaam naar één van onze servers en u krijgt van ons nieuwe e-mail instellingen. Uw huidig e-mail adres kunt u gewoon blijven gebruiken.

Ik heb een andere vraag, namelijk:

    Naam*

    E-mail*

    Telefoon*

    Onderwerp

    Uw bericht